Elsa

Elsa

Elsa on 2012 syntynyt narttu, joka on saavuttanut AVO2- tuloksen metsäkokeessa. Näyttelyistä sillä on kasassa Suomen ja Ruotsin MVA- tietteliin oikeuttavat tulokset. Elsan isä on ruotsalainen SEUCH Birhahn Baron ja emä FIMVA Pitkäsaaren Loitsu. Sukutaulusta löytyy paljon korkeasti palkittuja hienoja metsästyskoiria.

Elsalla metsästetään pääasiassa havumetsässä, mutta myös tunturi on tullut sille jo hyvinkin tutuksi. Elsa on avoin ja energinen koira ja tosi mukava myös kotioloissa.  Elsa on Suomen jalostusrekisterissä. Elsa osoittautui erinomaiseksi emoksi pentueelleen ja "hoitaa" edelleen Marttaa täällä kotona. 


Esspes B'Joppe M-pentujen isä

Esspes B'Joppe

SEUCH SEJCH FIKVA Esspes B'Joppe oli uroksena Elsan ensimmäisessä pentueessa. Joppe on 2010 syntynyt hieno ruotsalainen uros, joka asuu Kiirunassa upeiden riekkomaiden äärellä ja sitä käytetään nimenomaan metsästyskoirana. Enimmäkseen Joppen kanssa metsästetään tunturissa, mutta myös havumetsässä.

Sen isä on norjalainen NOJ(K)CH NOJCH NOUCH SEUCH Aron ja emä SEUCH SEJCH Tvärnypets Java. Syyskuussa 2015 Joppe saavutti myös Suomen käyttövalion arvoon oikeuttavan koetuloksen heti ensimmäisellä yrittämällä. Joppe sijoittui toiseksi Riksprovetissa 2016 metsämaastossa.

Joppe on perusterve, rauhallinen ja määrätietoinen koira, joka tekee isäntänsä kanssa saumatonta yhteistyötä. Koirakko harrastaa myös valjakkohiihtoa ja meriittejä on siitäkin lajista kertynyt Ruotsin ja Pohjoismaiden mestaruuden verran. Joppe on Ruotsin jalostusrekisterissä ja täyttää myös Suomen jalostusrekisterivaatimukset.

Tuuliaisen M-pentue

M-pentue

Tuuliaisen M'Pondus: Asuu Ruotsissa

Tuuliaisen Mr Sisu Näyttelyt: SERT ; Junkkari ERI+ ja PU3 KAER: NUO3

Sisu 19kk

Sisu ja Heikki Junkkarissa 2017

Tuuliaisen Martta Näyttelyt: CACIB, SERT; Junkkari ERI+

Martta 19kk

Martta ja Eja Junkkarissa

Tuuliaisen Maru

Tuuliaisen Myötäviima Junkkari ERI+

Viima 19kk

Viima ja Janne Junkkarissa

Tuuliaisen Mila Koira on menehtynyt